A bevásárlókosara jelenleg üres.

 
Termékek Otthon Egyéb
Rendezési mód:

Egyéb


Hosszú fülű bevásárlótáska. Anyaga: juta.
983 Ft

Parafából és vászonból készült bevásárlótáska hosszú fülekkel.
2 294 Ft

Juta bevásárlótáska színes fülekkel.
1 363 Ft

Poliészter és EVA anyagból készült szemüveg tok egyedi grafikával. Az ár tartalmazza a szublimációs emblémázás költségét. Minimális rendelési mennyiség: 100 db.
617 Ft


Poliészter szemüvegpánt.
729 Ft

0,6 l-es rozsdamentes, duplafalú kulacs matt külső felülettel. Bejegyzett design®
12 327 Ft

A Boom Hot kulacs a Cradle to Cradle (Bölcsőtől Bölcsőig) ideológia figyelembevételével készült. 0,5 l-es, duplafalú, rozsdamentes acél vákumos kulacs alapanyagai újrahasznosításra alkalmasak, mert könnyen szétválaszhatóak, mivel a termék nem tartalmaz ra
9 125 Ft

Duplafalú AS pohár fekete, csavaros fedéllel. A fedélen található design-os gomb könnyíti a sportolás közbeni használatot, miközben kizárja a szivárgás lehetőségét.
5 026 Ft


Kül/beltéri időjárás állomás LCD kijelzővel és speciális kültéri szenzorral. Funkciók: Dátum és idő, külső/belső hőmérséklet, időjárás-előrejelzés, páratartalom és ébresztő.
17 421 Ft

EN14604 tanúsítvánnyal. Egy 6F22 elemet és egy csavarhúzót tartalmaz.
5 789 Ft

Az Opto olvasószemüveg segít megszabadulni azoktól a pillanatoktól, amikor már gondot okoz elolvasni az apró betűket , banki iratokon, hotelben, vagy bármely más helyen. Az design teszi újra divatossá az olvasószemüveget.
2 086 Ft

Cipőtisztító-készlet. Fa cipőkefe, színtelen cipőpaszta, puha fényesítőkendő, cipőkanál és egy pár cipőfűző műbőr tokban.
6 584 Ft
Tételek #  
Találatok 1 - 12 / 157


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FŐOLDAL    |    BEMUTATKOZÁS    |    VÁSÁRLÁS    |    EMBLÉMÁZÁS    |    ELÉRHETŐSÉGEK

Oldalunk cookie fájlokat (sütiket) használ.