A bevásárlókosara jelenleg üres.

 
Termékek Otthon Konyhai kellékek
Rendezési mód:

Konyhai kellékek


Szelektív hulladékgyűjtő táskák. 2 db PVC-mentes táska szőtt PP anyagból, belül OPP borítással. Fül mérete: 2,5 x 46 cm. Csomagolás szelektív hulladékgyűjtés ikonjaival emblémázott borítékban.
2 086 Ft

Szelektív hulladékgyűjtő táskák. 3 db PVC-mentes táska szőtt PP anyagból, belül OPP borítással. Fül mérete: 2,5 x 46 cm. Csomagolás szelektív hulladékgyűjtés ikonjaival emblémázott borítékban.
4 906 Ft

Tritán vizespalack gyümölcstartó egységgel. A 500 ml-es üveg szűrőjébe különböző gyümölcsöket helyezhetünk így megkönnyítheti a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelt ízekkel és vitaminokkal bolondítva. Amennyiben jégkockákat is helyezünk a szűrőbe még üdí
4 325 Ft

A Bopp Mini kompakt, 300 ml űrtartalmú, átlátszó palack környezetbarát Tritan anyagból. A karabíner segítségével egyszerűen csatolhatja a palackot a táskájára, övre vagy egyéb felszerelésre. Bejegyzett designn®
5 053 Ft


Erős és tartós 600 ml-es, szimpla falú sportpalack rátekerhető fedéllel és felnyitható ivócsőrrel. BPA (biszfenol) mentes.
4 512 Ft

Divatos gyümölcstartós palack karcolásmentes és tartós tritánból. Teteje ABS és speciális zárral ellátott. Űrtartalma 700 ml.
5 775 Ft

Környezetbarát bögre 100%-ban biológiailag lebontható PLA anyagból, műanyag nélkül! Mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe helyezhető. Teljes mértékben szivárgásmentes. Ízléses ajándékcsomagolásban érkezik.
6 171 Ft

Egyedi tervezésű vizespalack tartós titánból 560 ml-es űrtartalommal. A palack alja egy 5000 mAh-ás powerbank amely mobiltelefon feltöltésére alkalmas. Csináljon telefon tartót a palackból! 5V/1A kimenet, 5V/1A bemenet. Micro USB kábellel érkezik.
25 409 Ft


0,35 l-es kulacs rozsdamentes acél fallal, matt külső borítással és karabínerrel. Bejegyzett design®
5 060 Ft

Divatos 800ml-es sportpalack ivócsőrrel. Felépítésének köszönhetően könnyen használható egy kézzel munka közben. Tritan test és PP fedél. BPA (biszfenol) mentes.
4 906 Ft

Tritán vizespalack telefonállvánnyal az alján. A csúsztatós mechanizmusnak köszönhetően könnyen nyitható akár egy kézzel is, csakúgy mint a termék alján lévő telefonállvány. Az akasztó segítségével könnyen hordozható. Űrtartalom: 700 ml.
5 053 Ft

A Bopp Fruit segíti a napi víz- és vitaminbevitelt. A gyümölcstartó eléri a palack fenekét ezzel a lehető legnagyobb gyümölcstartalmat biztosítva. A tetején lévő színes nyílás megkönnyíti a 650 ml-es palack hordását, így bárhol élvezheti a gyümölcsteát. A
8 329 Ft
Tételek #  
Találatok 1 - 12 / 231


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FŐOLDAL    |    BEMUTATKOZÁS    |    VÁSÁRLÁS    |    EMBLÉMÁZÁS    |    ELÉRHETŐSÉGEK

Oldalunk cookie fájlokat (sütiket) használ.