A bevásárlókosara jelenleg üres.

 
Termékek Táskák
Rendezési mód:

TáskákVálltáskák (58)

Hátizsákok (130)

Bőröndök (8)

Övtáskák (4)

Laptop táskák (90)

Dokumentum, konferencia táskák (45)

Utazótáskák (43)

Kiegészítők (95)

Sporttáskák, hátizsákok, bevásárló táskák, övtáskák, bőröndök


A kézi poggyászmérő tökéletes az utazáshoz és 35 kg-ig tud mérni. Tartozéka egy mérőszalag ami hüvelykben és centiméterben is mér. ASB anyag fém akasztóval a poggyász felfüggesztéséhez. A nyújtható fülnek köszönhetően kompakt kialakítás és hátulján tároló
2 902 Ft

Az újrahasznosított rPET anyagnak köszönhetően az Osaka táblagép-táska a fenntarthatóság gondolatát csempészi be a mindennapokba. Az eszközei sértetlensége érdekében teljesen párnázott, a külső zsebek pedig a praktikus használatot teszik lehetővé. Bejegyz
9 125 Ft

Ez a pénztárca 8 bankkártya tárolására alkalmas és teljes leolvasás elleni védelmet biztosít. Minden RFID/NFC frekvencia blokkolására alkalmas.
1 444 Ft

Utazzon stílusosan és tudja adatait biztonságban ezzel a PU bőr útlevéltartóval. 4 kártyatartó max 8 kártya tárolására. Méretéből kifolyólag könnyen akár zsebre is rakható. Minden ismert RFID/NFC frekvencia blokkolására alkalmas.
10 876 Ft


Elegáns, PU bőr kártyatartó 3 rekesszel max 8 kártya biztonságos, leolvasást megakadályozó tárolására. Középső zsebébe pénz rakható. Minden ismert RFID/NFC frekvencia blokkolására alkalmas.
5 775 Ft

Elegáns, PU bőr, kétoldalról behajtható pénztárca, felkészülve a 21-edik századra. 6 kártyatartó max 12 kártya számára. A pénztárca minden ismert RFID/NFC frekvencia blokkolására alkalmas így személyes adatai biztonságban vannak.
9 433 Ft

Túltherheltség esetén automatikusan jelez.
9 433 Ft

Elektromos poggyászmérleg. Maximum 50 kg-ig mér 50 grammonkénti beosztással. Jelzi az alacsony elemtöltöttségi szintet, illetve a szobahőmérsékletet. 1 db 3 V-os lítium elemet tartalmaz.
7 955 Ft


Alumínium poggyászazonosító.
989 Ft

Felfújható nyakpárna, alvómaszk és füldugó készlet tokban.
2 105 Ft

Kifordítható laptoptok 15,6"-os laptop számára 5 mm vastag neoprén anyagból.
5 295 Ft

A 600D poliészter laptoptok többre képes: praktikusan tárolható benne töltő, kábel, kulcs...
6 504 Ft
Tételek #  
Találatok 1 - 12 / 454


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FŐOLDAL    |    BEMUTATKOZÁS    |    VÁSÁRLÁS    |    EMBLÉMÁZÁS    |    ELÉRHETŐSÉGEK

Oldalunk cookie fájlokat (sütiket) használ.