x 

Uj Termekek
Akcios Termekek
Kiemelt Termekek
Telefon
Telefon 02
Email

Minimális rendelési összeg nettó 50.000 Ft. (bruttó 63.500 Ft.)

Rendelését futárszolgálattal juttatjuk el Önnek az ország bármely pontjára, az első megadott címig díjmentesen.

A honlapon található áraink minden esetben bruttó árak és a 27 % Áfa-t tartalmazzák.

Fizetés módja: nettó 100.000 forint rendelésösszeg alatt előre utalás vagy készpénz, ennél magasabb rendelésértéknél megegyezés szerint.

Rendelését 48 órán belül visszaigazoljuk, ha nem érkezne visszaigazolás, az alábbi telefonszámon érdeklődhet:
+ 36 70 339 01 25


A honlapon leadott megrendelések teljesítése:

Teljesítés ideje az a nap, amikor WELT PROMOTION KFT. (továbbiakban Szállító) a teljesítés helyén Megrendelőnek az árut átadja. Megrendelő az árut a visszaigazolásban szereplő vagy azt követő munkanapon, de legkésőbb egy héten belül köteles átvenni, ellenkező esetben a Szállító jogosult a teljes vételár és a felmerülő 0,5% / nap raktározási költségek kiszámlázására.

Szállító az árut szállítólevéllel, vagy tételes számlával adja át.

Szállító honlapján szereplő információk tájékoztató jellegűek, nem tekinthetők ajánlatnak. Az esetleges hibákért, színeltérésekért vagy hibás megjelölésekért a Szállító nem vállal felelősséget.

A honlapon szereplő árak bruttó árak, melyek az emblémázás költségét nem tartalmazzák.

Szállító fenntartja magának a jogot a termékek, árak csomagolási egységek megváltoztatására, előzetes értesítés nélkül.

A honlapon szereplő képek tájékoztató jellegűek, minden esetben.

A Felek rögzíteni kívánják, hogy a honlapon szereplő színárnyalatok és a szállított termékek, illetve az egyes szállítások között színárnyalat különbség adódhat, mely külön egyedi kikötés hiányában nem szolgálhat reklamáció alapjául.

A Megrendelő az árut kartonszám szerint köteles megszámlálni. A reklámtárgy iparág sajátosságainak megfelelően egyéb egyedi megállapodás hiányában a megrendelésben/visszaigazolásban szereplő mennyiségtől +/- 5% eltérés a teljesítésben megengedett, azonban a számlán a pontos ténylegesen teljesített mennyiség szerepel.

Felek megállapodnak, hogy Megrendelő a minőségi átvételt a Ptk. szabályainak megfelelően köteles legkésőbb az átvételt követő 8 napon belül megkezdeni és azt a megvizsgáláshoz szükséges idő alatt folyamatosan elvégezni. Minőségi hiba észlelésekor köteles a Szállítót arról haladéktalanul írásban tájékoztatni. Felek a minőségi hibát közös jegyzőkönyvben rögzítik. A Megrendelő minőségi hiba érvényesítésére csak addig jogosult, amíg a terméket nem emblémázta. Emblémázás után minőségi kifogást nem terjeszthet elő. Emblémázott termékeket Szállítónak nem áll módjában visszavenni Megrendelőtől.

Felek megállapodnak abban, hogy a Szállító által megküldött rendelés visszaigazolás után a rendelés lemondására textil, illetve USB termékek esetén nincs lehetőség.

Egyéb reklámajándéktárgyak rendelés visszaigazolás utáni lemondása 15%-os kezelési költség felszámítása mellett lehetséges.

Felek megállapodnak, hogy Megrendelő Szállító számláját vagy az áru átvételével egyidejűleg készpénzben egyenlíti ki vagy a Szállító bankszámlaszámára történő előzetes utalással. Jelen fizetési konstrukciótól csak külön megállapodással lehet eltérni.

Amennyiben felek külön megállapodás formájában halasztott átutalási fizetési módban állapodtak meg, késedelmes fizetés esetén a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresét számítja fel automatikusan Szállító Megrendelő felé. A számított kamatot Szállító havonta automatikusan számlázza Megrendelő felé.

Amennyiben megrendelőnek számlatartozása van Szállító felé, további árukiadás nem lehetséges a tartozás rendezéséig.

Megrendelő 14 napot meghaladó fizetési késedelme esetén Szállító jogosult igényét jogi úton érvényesíteni. Megrendelő használati feltételek kötelezettsége megszegése esetére indítandó bármilyen jogi eljárás költsége a Megrendelőt terheli. A jogi eljárás megindítása érdekében Szállító jogosult a használati feltételekkel kapcsolatos dokumentumokat, adatokat a jogi képviselője részére átadni. Szállító továbbá jogosult Megrendelővel szemben fennálló követelését harmadik személy részére engedményezni, melyről a Megrendelőt/Vállalkozót írásban értesíti.

Felek megállapodnak, hogy a Szállító által szállított áru mindaddig Szállító tulajdonában marad, amíg ellenértékét Megrendelő meg nem fizeti. Ennek alapján Megrendelő tudomásul veszi, hogy a tulajdonjogból fakadó jogok mindaddig nem illetik meg, míg az áru ellenértékét meg nem fizette.

Jelen használati feltételeknél nem szabályozott kérdésekben a Ptk. előírása irányadók.

Forgalmazott márkák:

Bc Collection 0
Fruit Otl
Gildan Logo
Logo James
Logo Sols 4 1 1
Stedman

Wp LogoWelt Promotion Kft.

 

+36 70 388 8683
+36 99 999 633
info@weltpromotion.hu

 

*A HONLAPON TALÁLHATÓ ÁRAINK MINDEN ESETBEN BRUTTÓ ÁRAK ÉS A 27% ÁFÁ-T TARTALMAZZÁK

Reklámajándék nagykereskedés, kizárólag céges vásárlók számára

 

Minimális rendelési érték nettó 50.000 Ft